nyheder

nyheder

Hvad er Solvent Black 34?

Solvent Sort 34er et meget populært pigment, fordi det har fremragende lys-, varme- og vejrbestandighed.Det betyder, at den kan bevare sin livlige farve under en række barske miljøforhold uden at falme eller blive mørkere.Dette gør den ideel til mange industrier, herunder lædervarer, sæbefremstilling, stearinlysfremstilling og andre plastprodukter.

I læderprodukter kan solvent black 34 bruges til at farve forskellige typer læder, herunder okseskind, fåreskind og svineskind.Den kan tilbydes i mørkegrønne, mørkegrønne eller andre mørke toner for at få læderet til at se mere eksklusivt og holdbart ud.Derudover kan læder farvet med solvent sort 34 på grund af dets lys- og varmebestandighed bevare sin farve under længerevarende soleksponering uden at falme eller gulne.

Ved sæbefremstilling kan solvent black 34 bruges til at tilføje farve og tekstur til sæbe.Den kan give mørkegrønne, mørkegrønne eller andre mørke toner for at få sæben til at se smukkere og mere tiltalende ud.Derudover vil sæbe, der er farvet med solvent black 34, på grund af dens vandbestandighed ikke falme eller opløses, når den vaskes i vand.

Solvent sort 34

Derudover har solvent black 34 også fremragende farvningsegenskaber og farveægthed.Det kan bruges i kombination med forskellige farvestoffer for at give tekstiler en dyb sort tone, og kan bevare en lang tid med lysstyrke og glans.

Under farvningsprocessen kan opløsningsmidlet sort 34 styres ved at justere dets koncentration og farvningstemperatur.Generelt kan højere koncentrationer og temperaturer fremskynde farvningshastigheden, men samtidig skal man passe på at undgå skader på fibermaterialet.

Udover farvningsegenskaber har solvent black 34 også god opløselighed og kompatibilitet.Det kan blandes med de fleste organiske opløsningsmidler for at lette driften og justere farveopløsningens viskositet og fluiditet.Samtidig kan den også bruges med forskellige tilsætningsstoffer og tilsætningsstoffer for at forbedre farvningseffekten og stoffets kvalitet.


Posttid: Mar-06-2024