nyheder

nyheder

Sådan vælger du blækfarver i henhold til belægningen af ​​stick-on etiket

Det mest almindeligt anvendte materiale i PP-reklamedesign er klæbemærket.I henhold til belægningen af ​​påklæbende etiketter er tre typer sort blæk egnet til udskrivning: svagt organisk opløsningsmiddel sort blæk, pigment blæk og farveblæk.

blækfarvestoffer

PP-klistermærket trykt med svagt organisk opløsningsmiddel sort blæk omtales ofte som udendørs stick-on etiket eller olieopløselig stick-on etiket og kan påføres udendørs uden en underfilm.

Stick-on etiket trykt med flydende pigment blæk, kendt som fugtsikker klæbemiddel på salgsmarkedet, dækker ikke underfilmen og bruges kun indendørs.

Stick-on etiket trykt med dye ink er vandopløselig, og den er ikke fugtbestandig.Belægningen smelter, når den kommer i kontakt med vand, så den skal dækkes med en underfilm indendørs for brug.Etikettens temperaturmodstandsområde er -20 ℃ -+80 ℃, med en minimumsmærkningstemperatur på 7 ℃.

I vores produktkatalog har vi mange produkter, der kan bruges som blæk.Såsom opløsningsmiddelrød 135, opløsningsmiddelorange 62, direkte rød 227, syresort 2 osv.

Opløsningsmiddelrød 135tilhører olieopløselige opløsningsmiddelfarvestoffer.Det kan være opløseligt i oliekemikalier og give en lys farvenuance.

opløsningsmiddel orange 135

opløsningsmiddel orange 62tilhører metalkompleks opløsningsmiddelfarvestoffer.Det kan opløses i organiske opløsningsmidler, såsom alkohol eller mineralsk terpentin, og bruges almindeligvis i applikationer som højkvalitetstryk, tuscher og industriel udskrivning.

opløsningsmiddel orange 62

Direkte rød 227er en slags direkte farvestoffer.Det er vandopløselige farvestoffer, der almindeligvis anvendes til farvning af uld, silke og nylonfibre.De kan også bruges i blæk for at give lyse og levende farver.

direkte rød 227

Syresort 2er en slags aicd farvestoffer.Det bruges primært til farvning af bomuld og andre cellulosefibre.De kan også bruges i blæk til tryk på absorberende materialer.

syre sort 2

Hvis du leder efter farvestoffer af høj kvalitet, der bruges til blæk, så kontakt os venligst.


Indlægstid: 27. oktober 2023