nyheder

nyheder

Om Solvent Brown 43.

Solvent Brun 43er et organisk opløsningsmiddelfarvestof, også kendt som solvent Brown BR.

Først og fremmest bruges solvent brown 43 hovedsageligt inden for belægninger og blæk.På grund af dens gode nuance- og farvelysegenskaber bruges solvent brown 43 ofte som farvestof ved fremstilling af forskellige belægninger og blækprodukter, hvilket giver produktet en rig og stabil farve.

Solvent Brun 43

Derudover er temperaturmodstanden og lysmodstanden af ​​opløsningsmidlet Brown 43 også meget god, temperaturmodstanden kan nå 200 ℃, og lysmodstanden kan nå 7. Dette betyder, at den ikke kun kan forblive stabil i højtemperaturmiljøer, men også har stærk modstand mod lys og er ikke let at falme, så det er også mere almindeligt i applikationer, der kræver disse egenskaber.

Solvent Brown 43 er også meget brugt i plast- og gummiindustrien.På disse områder bruges det hovedsageligt som farvestof til at give lyse og langtidsholdbare farver til forskellige plast- og gummiprodukter.Fordi opløsningsmidlet Brown 43 har god vejrbestandighed og kemisk resistens, kan det bevare sin farvestabilitet og lysstyrke selv under barske miljøforhold.

I tekstilindustrien har solvent brown 43 en bred vifte af anvendelser.Det kan bruges i farvnings- og trykprocesser for at give rige og stabile farver til tekstiler.Derudover har solvent brown 43 også gode ægthedsegenskaber, såsom vaskebestandighed, slidstyrke, solfast osv., så tekstilets farve kan forblive lys i lang tid.

I trykkeriindustrien bruges solvent brown 43 hovedsageligt til fremstilling af forskellige blæk, såsom silketryk, dybtryksfarve og så videre.Disse blæk er ikke kun lyse i farven, men har også god udskrivningsydelse og stabilitet og kan opfylde forskellige udskrivningsbehov.

Generelt er solvent Brown 43 blevet et uundværligt farvestof i forskellige industrier på grund af dets fremragende egenskaber og brede anvendelsesområde.Uanset om det er i belægnings-, blæk-, plast-, gummi-, tekstil- eller trykkeriindustrien, kan solvent brown 43 spille en unik rolle i at tilføje mere farve til vores liv.


Posttid: Mar-04-2024