nyheder

nyheder

Solvent Blue 70 bruges hovedsageligt i farve- og trykkeriindustrien.

Solvent Blue 70har en bred vifte af anvendelser i den kemiske industri. Det har god opløselighed og stabilitet, kan effektivt opløse mange organiske stoffer, så det er meget udbredt i farvning, trykning, belægninger, gummi- og plastindustrier.
I farveindustrien bruges solvent blue 70 ofte til farvning af bomuld, hør, silke, uld og andre tekstiler. Det kan kemisk reagere med farvestofmolekylerne, så farvestofmolekylerne fordeles jævnt på tekstilet, så der opnås en lys farve og god farvningseffekt.
I trykkeribranchen bruges solvent blue 70 ofte til fremstilling af blæk. Det kan blandes med pigmenter og andre opløsningsmidler for at danne en ensartet blæk og derved forbedre kvaliteten af ​​tryksager.
I belægningsindustrien anvendes solvent Blue 70 almindeligvis til formulering af vandbaserede belægninger og opløsningsmiddelbaserede belægninger. Det kan blandes med harpikser, pigmenter og andre tilsætningsstoffer for at danne en ensartet belægning og derved forbedre belægningens ydeevne.
I gummi- og plastindustrien er solvent Blue 70 almindeligt anvendt til forarbejdning af gummi og plast. Det kan kemisk reagere med gummi- og plastmolekyler, så gummi og plast har gode fysiske og kemiske egenskaber.
Generelt er solvent blue 70 et meget effektivt farveopløsningsmiddel, men de relevante sikkerheds- og miljøbeskyttelsesbestemmelser skal nøje overholdes, når de bruges for at sikre personalets sikkerhed og miljøbeskyttelse. Samtidig skal brugen af ​​solvent blue 70-personale også modtage relevant sikkerhedstræning, forstå dens korrekte brug og nødbehandlingsforanstaltninger for at håndtere mulige sikkerhedsproblemer.


Indlægstid: 16-jul-2024