nyheder

nyheder

Kender du Direct Blue 71?

Tekstilindustrien er et af hovedanvendelsesområderne for Direct Blue 71. Direct Blue 71 kan give tekstiler en klar og stabil blå, samtidig med at den har god lysmodstand og vaskebestandighed.Under tekstilfarvningsprocessen kan direct blue 71 opnå forskellige effekter gennem forskellige farvningsmetoder og -processer, såsom dyppefarvning, trykning og coating.Ved rimeligt at kontrollere farvningsforholdene og tilføje andre tilsætningsstoffer kan forskellige blå nuancer realiseres for at opfylde forskellige behov.

Direct blue 71 er også meget brugt i læderindustrien.Det kan bruges til læderfarvning, sprøjtning og børstning og andre processer, hvilket giver læderet en rig blå tone.Direct blue 71 har god permeabilitet og fikserbarhed, kan tæt kombineres med læderfiber, gør farven mere holdbar.

Direct blue 71 bruges hovedsageligt til farvning og trykning i papirindustrien.Det kan give papiret en lys blå tone, hvilket gør papiret mere attraktivt og dekorativt.Direct blue 71 har god vand- og lysbestandighed til at danne et stabilt farvelag på papir.

Som et syntetisk organisk farvestof har direct blue 71 en bred vifte af anvendelser i flere industrier.Du er velkommen til at bestille.


Indlægstid: 22. maj 2024