nyheder

nyheder

Kender du Direct Yellow 142?

Direkte gul 142er et azofarvestof, der hovedsageligt anvendes til farvning af tekstiler som bomuld, hamp, viskose og silke. Det har fremragende farvningsevne, lys farve og god holdbarhed.

Direkte gul 142

I tekstilindustrien anvendes direkte gul 142 hovedsageligt på følgende områder:

1. Farvning af bomuldstekstiler: Direct Yellow 142 kan bruges til direkte farvning af bomuldstekstiler, såsom sengetøj, håndklæder, badehåndklæder osv. Dens farve er lys og ikke let at falme.

2. Farvning af hørtekstiler: Direct Yellow 142 kan også bruges til farvning af hørtekstiler, såsom hør, sække osv. Det har en god farvningseffekt og fuld farve.

3. Farvning af viskosefibre: Direct Yellow 142 er et ideelt farvestof til viskosefibre og kan bruges til at fremstille viskosefiberprodukter i forskellige farver.

4. Silkefarvning: Direct Yellow 142 kan også bruges til silkefarvning, som kan producere silkeprodukter i forskellige farver.

5. Tryk: Direct Yellow 142 kan også bruges til tekstiltryk, som kan producere trykprodukter med forskellige mønstre.

Generelt er Direct Yellow 142 meget udbredt i tekstilindustrien, og det er et af de vigtige farvestoffer til tekstilfarvning. Vores virksomhed har ikke kun direkte gul 142, men ogsådirekte blå 108,direkte rød 277og så videre.

Vores farvestoffer er i stand til at give et rigt udvalg af farver for at gøre dine produkter mere attraktive.


Indlægstid: maj-09-2024