nyheder

nyheder

Om Solvent Brown 34.

Solvent Brun 34har fremragende opløselighed og farveevne, som hurtigt kan trænge ind i fiberens indre, så produktet kan opnå en ensartet, fuld farve. Samtidig har den også god lysbestandighed, vejrbestandighed og vaskebestandighed og kan opretholde en stabil farveeffekt under lang tids brug.

I tekstilindustrien,opløsningsmiddelfarvestofferbruges ofte til farvning og trykning af forskellige fibre som bomuld, hør, silke og uld. Det kan give tekstiler en dyb, rig brun farve, så produktet får et ædelt og elegant temperament. Derudover kan solvent brown 34 også bruges til tekstilfinish og modifikation for at forbedre produktets blødhed, hydrofilicitet og antistatiske egenskaber.

I plastindustrien bruges solvent brown 34 hovedsageligt til fremstilling af plastpartikler og plastprodukter i forskellige farver. Det kan godt være kompatibelt med en række forskellige harpikser og tilsætningsstoffer, så plastprodukter får en lys, langtidsholdbar brun farve. Derudover kan solvent brown 34 også bruges til modifikation og forarbejdning af plast for at forbedre slidstyrken, vejrbestandigheden og anti-ældningsegenskaberne af plast.

I belægnings- og blækindustrien bruges solvent brown 34 primært som pigment og farvestof for at give et rigt brunt valg til en række forskellige belægninger og blæk. Det kan give maling og blæk god skjuleevne, vedhæftning og holdbarhed, så produktet har fremragende dekorativ effekt og beskyttelsesevne. Derudover kan solvent brown 34 også bruges til modifikation og optimering af belægninger og blæk for at forbedre produkternes miljømæssige ydeevne og konstruktionsydelse.

Kort sagt, solvent brown 34, som et vigtigt opløsningsmiddelfarvestof, spiller en uundværlig rolle i tekstil-, plast-, belægnings- og blækindustrien. Med de fortsatte fremskridt inden for videnskab og teknologi og den fortsatte udvidelse af markedsefterspørgslen, vil anvendelsesmulighederne for solvent brown 34 være bredere.

 


Indlægstid: 15. august 2024